CAMPIONATUL NATIONAL DE FREESTYLE KICKBOXING

Federaţia Română de Freestyle Kickboxing  și Asociația Club Sportiv JISSEN DO

au deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participaţi la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing

Probele:
Freestyle Semi
Freestyle Light
Freestyle Kick
Freestyle K1 Light
Freestyle K1
Freestyle Form
Nunchagu Fight
Jissen Do Fight

Comitetul de organizare face eforturi deosebite pentru a vă oferi cele mai bune condiţii de întrecere, aşteptând cu nerăbdare să întâmpine un număr cât mai mare de sportivi la acest eveniment sportiv.

Cu stimă şi consideraţie,
Preşedinte,
Adrian DEJANU

A. Informații generale

Organizatori:
Federaţia Română de Freestyle Kickboxing – Tel: 0786.288.666.
Asociația Club Sportiv Jissen Do – Tel: 0722.312.769
Data: Sămbătă, 28 Martie 2020.
Locația: Bucuresti

B. Regulament

B.1. Participanți la Campionatul Național:

Structurile sportive cu C.I.S. eliberat de M.T.S., afiliate la Federaţia Română de Freestyle Kickboxing şi cu taxele plătite pe anul 2020.
Acte obligatorii: legitimatie sportiv, asigurare medicala, viza medicala sportivă, declaratie pe propria raspundere (pentru adulti), declaratie din partea parintilor/ tutorelui (pentru minori), buletin/certificate de naștere.

B.3. Probele de concurs:
Campionatul Național: Freestyle Semi si Freestyle Light, Freestyle K1, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Nunchaku Fight, Jissen Do Fight

❗NOTĂ: În cazul în care sunt înscriși doar 2 sportivi per categorie, se comasează categoria la categoria urmatoare.

B.4. Echipamentul sportivilor:
Echipamentul de protectie are rolul de a proteja sportivii, din acest motiv rugăm antrenorii să respecte urmatoarele cerințe:
• Echipamentul oficial este cel omologat şi aprobat de FRFK, WAKO, ISKA, WTKA.
• Echipamentul fiecărui sportiv va fi verificat de un arbitru desemnat la intrarea acestuia pe suprafaţa de competiţie.
• Echipamentul trebuie sa fie adecvat pentru varsta si dimensiunile sportivilui.
• Echipamentul defect, reparat cu improvizatii nu este acceptat.
• Echipamentul de protecție Ring – Freestyle K1: cască, proteză dentară, bandaje pumni, manuși 10 Oz, protecție inghinală, protecție sâni (pentru fete), tibiere.
• Echipamentul de protecție Tatami – Freestyle Semi, Light, Kick, K1 Light: cască, proteză dentară, bandaje pumni, manuși 10 Oz/ manuși Semi, protecție inghinală, protecție sâni (pentru fete), tibiere, botoșei.

B.5. Contestații:
❗❗❗Atentie❗❗❗
Este acceptă proba video.

Contestațiile se fac pe baza regulamentului de arbitraj F.R.F.K..
În cazul contestaţiei, antrenorul trebuie să prezinte taxa de contestație şi să completeze formularul de contestaţie pe loc, la masa Juriului President a suprafeței/ ringului respectiv, în maxim 5 minute de la terminarea întâlnirii/meciului în cauză.

❗Notă: este acceptata doar filmarea oficiala a federatiei, realizată cu echipamentele omologate.

B.6. Cântarul
Dacă la cantarul oficial greutatea sau vârsta sportivilor vor fi mai mari fața de cele din fișa de înscriere, aceștia vor fi descalificați, iar taxa de competiție va fi achitată.
Este responsabilitatea antrenorului să verifice informațiile sportivilor săi!

❗Notă 1: IN TIMPUL COMPETITIEI NU ESTE ADMISĂ DEPĂŞIREA LIMITEI MAXIME A CATEGORIEI!
❗Notă 2: cântărirea se face pe cantarul oficial al federației. Vă recomandăm să țineți cont de eventualele diferențe dintre aparatele de măsurare a greutății.

C. Înscriere:

Inscrierea se face online la https://www.sportdata.org/multicombat/set-online/welcome_main.php?active_menu=home si trebuie sa contina fotografia antrenorului si a sportivului, obligatoriu se inscrie in concurs is antrenorul/antrenorii.
Antrenorul/instructorul/delegatul este răspunzător pentru înscrierea corectă a echipei sale la acestă competiție.

❗Notă: Înscrierea este efectuată doar după plata taxelor de participare, în contul federației!

C.1. Componența echipelor:

Fiecare delegaţie poate fi alcătuită din:
• 1 conducător delegaţie
• 1 sau mai mulți antrenori și / sau instructori (licentiati FRFK)
• sportivi competitori – copii, juniori şi seniori (masculin şi feminin)
• 1 sau mai mulți arbitri acreditaţi.
Sportivii vor avea acces la suprafaţa de concurs doar însoţiţi de un instructor sau antrenor de Freestyle Kickboxing, pe baza cardului (ecusonului), fiind echipaţi în corespunzator (treningul oficial al clubului, nu are voie sa vina la suprafata cu geanta, ochelari, sapca, casca audio), cu 2 minute înainte de începerea meciului, conform grilelor de concurs.
Nu se acceptă la suprafață de luptă sau în jurul acesteia alți sportivi, membri ai delegației sau sustinători.
În caz contrar sportivul poate fi depunctat sau descalificat.

C.2. Modificări:

• Se acceptă doar modificările pe grile (eventuale erori apărute la introducerea sportivilor în sistem), prin semnalarea acestora pe email la adresa info@frfk.ro
• După data limită de verificare (23.03.2020, ora 21.00), nu se mai accepta nici o modificare.
• Tragerile la sorţi vor fi efectuate electronic în sistem online de către domnul Secretar Federal – STOIAN Demis Constantin în data de marți, 16.03.2020 la ora 22.00. Orice nelămurire legată de tragerea la sorti se va dezbate la ședința tehnică, după înscrierea cluburilor.

C.3. Cluburi eligibile pentru participare

Înscrierea sportivilor, arbitrilor, instructorilor în competiţie se va face DOAR online și trebuie să aibă poza tip pașaport.
Fiecare conducător de delegație va primi în prealabil acces pe bază de utilizator și parolă la sistemul electronic de înscriere.
Fiecare club trebuie sa aiba doi antrenori înscriși în program, cu foto tip pașaport.
Înscrierea se va face de către 1 antrenor / instructor de la clubul respectiv. Antrenorul / instructorul va verifica fişele de înscriere în competiţie scoase din sistemul online (https://www.sportdata.org/multicombat/set-online/welcome_main.php?active_menu=home), fişele de legitimare, tabelele centralizatoare şi carnetele de legitimare completate și cu pozele lipite, puse în ordinea înscrierii sportivilor pe fişe şi va achita taxele de competiţie.
Vor fi verificate legitimările care trebuie să conţină: viza anuală de sportiv, viză medicală eliberată de policlinica sportivă nu mai veche de 3 luni, gradul sportivului care trebuie să coincidă cu cel înregistrat la Federaţie, în sistemul online.
În cazul noilor legitimări, acestea vor prezentate conform cerinţelor concursurilor anterioare. Fiecare club va avea tabelul nominal care va cuprinde toţi sportivii ce urmează a fi legitimaţi. Toate tipurile de fişe pot fi găsite pe pagina web a federaţiei. Orice omisiune a acestora nu permite înscrierea sportivilor în cauză în concurs.
Orice litigiu se va lămuri cu secretarul federal și directorul de concurs.

❗Notă:
• Conducătorii delegaţiilor au obligaţia ca la înscrierea în competiţie conform programului să prezinte tabelul cu sportivii legitimati
• La categoria oficiali, pentru poziţiile antrenor sau instructor, nu pot fi înscrise persoane ce nu deţin această calitate.
• Înscrierea este efectuată doar după plata taxelor de participare, în contul federației!

C.4. Data limită:

Înscrierea în sistemul online se va face până luni, 16.03.2020, ora 24:00.
După aceast termen, sistemul va bloca automat procesul de înscriere și nu se vor mai putea face modificări. Operarea înscrierilor în sistemul online poate lua un timp considerabil, ținând cont de numărul de persoane înscrise, sunt necesare încărcări de date si de fotografii pentru fiecare persoană înscrisă.
NU VĂ BAZAȚI PE ULTIMA ZI!!!

C.5. Taxe de participare:

• Taxele de concurs se achită în avans, în contul RO62INGB0000999902358447, nu mai târziu de 16.03.2020, în caz contrar nu se ia în considerare înscrierea în competiție.
• În situația în care sunt cluburi care nu au achitat taxele anuale și doresc să participe la campionat, trebuie să achite taxele prezentate pe pagina www.frfk.ro
• Cluburile participante trebuie sã asigure: 1 arbitru / club pentru cluburile care au între 1 până la 10 sportivi, 2 arbitri pentru cluburile care au între 11 până la 20 sportivi și 3 arbitri pentru cluburile care au peste 20 de sportivi.
Toate taxele vor fi facturate după tragerea la sorți online în data de 16.03.2020 iar cluburile vor fi obligate să achite sumele stabilite pentru sportivii înscriși (se achită sumele chiar și pentru spotivii retrași după data de 16.03.2020).
SUMELE NU SUNT RETURNABILE.
Pentru factură, vă rugăm să ne transmiteți datele de facturare ale organizație: denumire completă, CIF, adresă, numele delagatului cu datele din buletin.

C.6. Arbitraj:

În cazul în care numărul de arbitri înscriși de cluburi este mai mare decât numărul necesar de arbitri, selecția acestora se va face de către Directorul de Arbitraj, urmând să fie comunicată lista cluburilor până la data de 16.03.2020.

C.7. Antrenori:

Antrenorii trebuie să fie îmbrăcaţi în trening, pantofi sport şi să aibă prosop și apă.
Numai o singură persoană (antrenor / instructor) are voie să însoţească sportivul la spaţiul de luptă.
Antrenorii cluburilor sportive vor desemna un instructor secund pentru a merge cu sportivul în cazul în care doi sportivi de la acelaşi club participă simultan la concurs.

D. Altele

D.1. Recompense
Recompense pentru fiecare categorie de greutate şi sex, după cum urmează:
• Sportivii vor fi premiaţi cu diplome şi medalii pentru locurile I, II şi III potrivit regulamantului.
• Se vor acorda Trofee pentru cluburile participante.

D.2. Control doping
Federaţia Română de Freestyle Kickboxing va solicita antrenorilor să se prezinte cu sportivii la control doping, conform solicitărilor ANAD.

D.3. Cazare
Vom cere oferte de cazare hotelurilor din zona, pentru cluburile care vor solicita.
Rezervarile se fac de către fiecare club în parte.

D.4. Alte informații
La festivitatea de premiere, sportivi sunt obligati să poarte încăltăminte sport și trening.
Programul de concurs va fi postat pe site și comunicat cluburilor, cel mai târziu în data de 27.03.2020.
https://www.sportdata.org/multicombat/set-online/welcome_main.php?active_menu=home
Înscrierea cluburilor la competiție și cântarul sportivilor se vor face pe bază de programare, urmând să fie consulate cluburile asupra orei sosirii în vederea stabilirii programului.

Informații suplimentare:
Președinte F.R.F.K., Adrian DEJANU – 0722.312.769
Director Competiție, Marian ANGHEL – 0726.427.399
Secretar F.R.F.K., Demis Constantin STOIAN – 0786.288.665