CUPA MONDIALA JUDGEMENT DAY

 

Dragi antrenori / instructori / sportivi / sportivi,

Suntem încântați să vă invităm la cel mai mare concurs din România, care va avea loc în perioada 24-25.11.2018 la Targoviste

Acum a ajuns la ediția a 14-a, competiția a crescut de la an la an, cu peste 986 de concurenți în 2015.

În acest an, avem peste 450 de categorii de a alege din următoarele discipline: kickboxing, karate tradițională, karate full contact și muay thai.

Așteptăm cu entuziasm, dornici să ridicăm nivelul și calitatea competiției și în acest an. De asemenea, vom face tot posibilul pentru a vă oferi cele mai frumoase premii, o organizare mai bună și multe altele.

Deci, indiferent de stilul pe care îl practicați, acceptați provocarea și veniți să arătați ce puteți face!

I. INFORMAȚII GENERALE

Data: noiembrie, 23 și 25 2018
Localizare: Targoviste, România
REGULI GENERALE ȘI ALTE INFORMAȚII UTILE

CÂND SĂ VINĂ
Fiecare echipă trebuie să vină la Targoviste vineri, 23 noiembrie. Trebuie să mergeți la sala de sport poligrafică Târgoviște (adresa: str. Unirii nr. 2, Târgoviște 130089), pentru a face funcționarul să cântărească, să arate certificatele medicale și de asigurare, să plătească și să primească voucherele de cazare.

Personalul nostru va fi acolo între orele 9.00 și 18.00 pentru a vă ajuta cu tot ce aveți nevoie.

CUM SE ÎNREGISTREAZĂ?
Inregistrarea se face online la adresa https://www.sportdata.org/multicombat/set-online/veranstaltung_info_main. php? active_menu = calendar & vernr = 21 # a_eventhead

TERMEN DE ÎNREGISTRARE
Toate înregistrările și modificările trebuie făcute înainte de 18 noiembrie. Puteți plăti prin transfer bancar sau când ajungeți la cântărire, în data de 18 noiembrie. Cu toate acestea, vă recomandăm să trimiteți plata înainte de sosirea dvs. prin transfer bancar pentru a accelera considerabil procesul atunci când ajungeți la București.

TERMEN LIMITĂ PENTRU CAZARE
Termenul limită este 30 octombrie. Completați formularul de cazare de la pagina 7 și trimiteți-l la info@frfk.ro. Puteți plăti prin transfer bancar IBAN: RO18INGB0000999901691200 SWIFT: INGBROBU SPORT CLUB JISSEN DO.

Cu toate acestea, vă recomandăm să trimiteți plata înainte de sosirea dvs. prin transfer bancar pentru a accelera considerabil procesul atunci când ajungeți la București.

TERMENUL PENTRU CEREREA DE VIZĂ
Termenul limită este 20 septembrie. Completați formularul de solicitare a vizelor, găsit la pagina 9 și trimiteți-l la info@frfk.ro.

PREMII
Pentru locurile 1, 2 și 3 vor fi acordate medalii și diplome, iar pentru Team Fight va fi acordat și un trofeu pentru cea mai bună echipă.

FLAG ȘI ANTHEM
Aduceți steagul țării dvs. și un CD cu imnul național. Mulțumesc.

TRANSPORT
Vă sfătuim să apelați un taxi de la aeroport (există o cerere specială acolo – și ați ales prețul de 1,77 ron / km). Este posibil să vă asigurați transferul de la aeroport la hotel și înapoi – dar după ce ne trimiteți toate detaliile, vă vom oferi cel mai bun preț.

DETALII PENTRU TRANSFERUL BANCAR
SPORT CLUB JISSEN DO IBAN: RO18INGB0000999901691200

SWIFT: INGBROBU

Banca: ING BANK, nr. Amsterdam, filiala București

Adresa băncii: Str. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, București, Cod poștal 011745

Toate cele bune,
Adrian DEJANU
Promotor JD
0040722312769
 www.frfk.ro

www.judgementday.ro