Campionatul National de Freestyle Kickboxing

afis-cn-kick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEDERATIA ROMANA DE FREESTYLE KICKBOXING si FUNDATIA PENTRU TINERET A MUNICIPIULUI BUCURESTI
va invita la CONCURSUL NATIONAL DE FREESTYLE KICKBOXING

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Clubul Sportiv Jissen Do va invita in data de 25 martie 2017 la Concursul National de Freestyle Kickboxing – editia a XI-a in Bucuresti

I. Conditiile de intrare in competitie sunt: http://www.frfk.ro/ro/formulare-afiliere.html

1.Legitimatie sportiv vizata
2.Asigurare medicala + viza medicala
3.Acordul parintilor de a intra in competitie (pentru minori) si declaratia pe propria raspundere pentru cei peste 18 ani.
4.Echipament de protectie potrivit regulamentului (casca, proteza dentara, cochilie, tibiere, manusi, botosei + la fete protectie de piept). Pentru alte detalii vezi http://www.frfk.ro/ro/formulare/Echipament%20obligatoriu%20in%20Competitiile%20FRFK.pdf
5.Uniforma sa fie decenta, curata si potrivita regulamentului (vezi link-ul de mai sus).
II. Taxa de participare in competitie este de:
– 60 lei /sportiv prima categorie
– 50 lei / sportiv pentru a 2-a, a 3-a, s.a.m.d. categorii (exemplu: Adrian DEJANU intra pe Freestyle Semi senior -85kg = 60 lei, vrea sa intre si la Freestyle Light senior – 85 kg = 50 lei, si vrea sa intre si la Kata = 50 lei; total plata 160 lei)
III. Sectiunile sunt: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick Freestyle K1Light, Total Kombat, Kata si Kata Sincron.
IV. Inscrierile se vor face pana pe data de 19 Martie 2017, si se vor face DOAR online, pe urmatoarea adresa: http://www.frfk.ro/ro/inscrieri.html Sub nicio forma nu se va mai accepta depasirea termenului.
V. Sportivii care se vor clasa pe locurile I, II, si doua locuri III, vor primi medalii si diploma
VI. Cantarele pentru cluburile din Bucuresti se vor face in perioada 20-23.03.2017, fie la unul dintre sediile noastre (strada Lespezi, nr. 6, sector 5, sau strada Capitan Nedelcu Ilie, nr. 2F, sector 5), dar NUMAI dupa o programare in prealabil, la numerele de telefon 0786.288.666 – Andreea). Pentru cluburile din alte localitati, cantarul se va face fie vineri 24.03.2017, la sala unde se va tine concursul.
Avem rugamintea sa trimiteti listele cu simt de raspundere, atat in ceea ce priveste data de nastere, categoria la care intra sportivul, dar mai ales categoria de kilograme, pentru ca sambata dimineata, cei care nu se incadreaza in categorie vor fi exclusi din competitie (si nu li se va returna taxa de participare).
Pentru alte informatii, puteti suna la numerele de telefon de mai jos.
In speranta ca veti manifesta interes pentru aceasta competitie, va multumim anticipat pentru cooperarea dumneavoastra.

OSU,
Presedinte FRFK
Adrian DEJANU 6 Dan

Mobil: 0786 288 666, 0722 312 769
Fax: 021 420 00 27
e-mail: office@frfk.ro, info@frfk.ro
www.frfk.ro