Invitatie Cupa Buzaului 2016

MODIFICAT

FEDERATIA ROMANA DE FREESTYLE KICKBOXING impreuna cu CLUBUL SPORTIV CRISS RYU va invita la CUPA BUZAULUI DE FREESTYLE KICKBOXING Federatia Romana de Freestyle Kickboxing impreuna cu Clubul Sportiv Criss Ryu va invita in data de 20 Februarie 2016 la  CUPA BUZAULUI DE FREESTYLE KICKBOXING – editia a IV-a in Buzau, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzau (str. Aleea Sporturilor nr. 20).
Promoter Cristian MICHIDUTA 0749 083 670

I. Conditiile de intrare in competitie sunt: http://www.frfk.ro/ro/formulare-afiliere.html.

1.Legitimatie sportiv vizata
2.Asigurare medicala + viza medicala
3.Acordul parintilor de a intra in competitie (pentru minori) si declaratia pe propria raspundere pentru cei peste 18 ani.
4.Echipament de protectie potrivit regulamentului (casca, proteza dentara, cochilie, tibiere, manusi, botosei + la fete protectie de piept). Pentru alte detalii vezi http://www.frfk.ro/ro/formulare/Echipament%20obligatoriu%20in%20Competitiile%20FRFK.pdf
5.Uniforma sa fie decenta, curata si potrivita regulamentului (vezi link-ul de mai sus).

II. Taxa de participare in competitie este de:
– 50 lei /sportiv prima categorie
– 30 lei / sportiv pentru a 2-a, a 3-a, s.a.m.d. categorii (exemplu: Adrian DEJANU intra pe Freestyle Semi senior -85kg = 50 lei, vrea sa intre si la Freestyle Light senior – 85 kg = 30 lei, si vrea sa intre si la Kata = 30 lei; total plata 110 lei)

III. Sectiunile sunt: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Total Kombat, Kata si Kata Sincron.

IV. Inscrierile se vor face pana pe data de 14 Februarie 2016, si se vor face DOAR online, pe urmatoarea adresa: http://www.frfk.ro/ro/inscrieri.html Sub nicio forma nu se va mai accepta depasirea termenului.

V. Sportivii care se vor clasa pe locurile I, II, si doua locuri III, vor primi medalii si diploma

VI. Cantarele pentru cluburile din Bucuresti se vor face in perioada 15-18.02.2016, la sediul noastru din strada Lespezi, nr. 6, sector 5, sau la clubul dumneavoastra (caz in care se va achita transportul in valoare de 50 lei), dar NUMAI dupa o programare in prealabil, la numerele de telefon 0786.288.666 Andreea). Pentru cluburile din alte localitati, cantarul se va face fie vineri  19.02.2016  la Buzau (va anuntam ulterior). Avem rugamintea sa trimiteti listele cu simt de raspundere, atat in ceea ce priveste data de nastere, categoria la care intra sportivul, dar mai ales categoria de kilograme, pentru ca sambata dimineata, cei care nu se incadreaza in categorie vor fi exclusi din competitie (si nu li se va returna taxa de participare).
Pentru alte informatii, puteti suna la numerele de telefon de mai jos.
In speranta ca veti manifesta interes pentru aceasta competitie, va multumim anticipat pentru cooperarea dumneavoastra.