Rezultate Judgement Day 2014

Au trecut abia câteva zile de la încheierea Concursului International de Arte Martiale JUDGEMENT DAY Bucuresti 2014 si ne e greu sa credem ca am reușit sa adunăm în Sala Floreasca un numar de 983 de sportivi din 8 tari, care s-au întrecut cu dârzenie să cucerească un mult râvnit loc pe podium. Unii au urcat pe podium, alţii nu au reușit de această data, dar cu siguranţă toţi au câștigat o zi minunată în viaţa lor , avand alaturi de ei parinti, antrenori si simpatizanti.
Această zi de care o să-și amintească pentru totdeauna le-am oferit-o noi, Federaţia Română de FreeStyle Kickboxing , Clubul Organizator Jissen Do și Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, cei care au pus umărul la dorinţa noastră de a da ceva unei generaţii care am dori-o mai bună decât a noastră. Nu am făcut decât ceea ce orice părinte ar face pentru copii săi, însă dumneavoastră aţi sacrificat câte ceva ca ei sa se bucure, să fie mai fericiţi și împliniţi.
Dincolo de mulţumirile tradiţionale pe care cu siguranţă le meritaţi din plin, vrem să știţi că fără ajutorul dumneavoastră competiţia noastră ar fi fost mai sumbră, culoarea ce aţi dat-o prin contributia pe care ati acordat-o premierii micilor sportivi , fiind picătura esenţială care a făcut să fie … altfel.
Ne alăturăm celor 983 de sportivi, 60 de arbitrii, 73 de antrenori și cine mai știe câţi instructori și părinţi, și VA MULUMIM din tot sufletul pentru generozitatea și disponibilitatea de care am avut parte și vă așteptăm oricând alături de noi la evenimentele federaţiei noastre.

Cu consideratie,
Presedinte FRFK
Dejanu Adrian
Descarcare rezultate